image
 • Velkommen til 123Trafik ved Christopher Bonde. Køreskolen har eksisteret siden 2002. Vi har specialiseret os i mc kørekort, bil kørekort, trailer kørekort, generhvervelse samt førstehjælp. På køreskolen er vi 4 dygtige lærere. Det er din garanti for et trygt og behageligt forløb - og en høj beståelses procent. På siden kan du finde svar på det meste, men har du spørgsmål, så ring endelig eller send en mail, så kan vi tage en snak om hvordan vi bedst kan lave et Motorcykel kørekort, Bil Kørekort eller Trailerkort til dig.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Nykredit Bank

  Reg 8117 Konto 3459769

Lyn kursus

Hvad koster det?
Kørekort hos 123Trafik er billigt. Vores lyn kursus koster 1.000 kr. ekstra. For de penge får du en kørelærer der er villig til gå det ekstra der skal til, for at du kan få et hurtigt kørekort – al den obligatoriske undervisning på 14 dage.

Hvad kræver det af mig?
Du skal have tid til det. Dvs. være fleksibel med hensyn til teori og kørelektioner. Du skal endvidere medbringe en lægeattest til brug for kørekort så snart du starter.

Hvor lang tid tager det?
Undervisningen afvikles på 14 dage. Derefter skal du til teoriprøve, og når den er bestået, til den afsluttende praktiske prøve. Ofte står vores lyn kursus elever med deres kørekort i hånden 3 til 4 uger efter de er startet.

Hvornår kan jeg starte?
Vi afholder gratis introduktion, hver uge i begge vores afdelinger. Efter introduktionen kan du med det samme starte på dit kørekort.
Der er introduktion hver mandag og hver torsdag kl. 17.00 i Brønshøj.
Du må starte med kørelektionerne 3 md. før du fylder 18 år.

Hvordan kommer jeg igang?
Du skal ringe til os, så vi sammen kan få lagt en plan.

Hvilke ekstraudgifter udover lovpakken og lyn kursus tillægget får jeg?
Lægeattest ca. 3-400 kr.
Prøvegebyr 600 kr.
Adm. Gebyr til din kørelærer 100 kr.
Praktisk prøve 900 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 325 kr. pr. stk.

 • Facebook
 • Trust Pilot
 • Google Map
 • Dumpe Procent
 • Car
 • Haurt Beat