image
 • Velkommen til 123Trafik. Køreskolen har eksisteret siden 2002 og vi har mange tilfredse elever. Det kan du bl.a. læse på TrustPilot. Vi har specialiseret os i mc kørekort, bil kørekort, trailer kørekort, generhvervelse samt førstehjælp. På køreskolen er vi 4 dygtige lærere. Det er din garanti for et trygt og behageligt forløb - og en høj beståelses procent. På siden kan du finde svar på det meste, men har du spørgsmål, så kontakt os - så vi kan tage en snak om hvordan vi bedst kan lave et Motorcykel, Bil eller Trailer kørekort til dig.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Nykredit Bank

  Reg 8117 Konto 3459769

Lyn kursus

Hvad koster det?
Kørekort hos 123Trafik er billigt. Vores lyn kursus koster 1.500 kr. ekstra. For de penge får du en kørelærer der er villig til gå det ekstra der skal til, for at du kan få et hurtigt kørekort – al den obligatoriske undervisning på 2 – 3 uger.

Hvad kræver det af mig?
Du skal have tid til det. Dvs. være fleksibel med hensyn til teori og kørelektioner.

Hvor lang tid tager det?
Undervisningen afvikles på 2 – 3 uger. Derefter skal du til teoriprøve, og når den er bestået, til den afsluttende praktiske prøve. Ofte står vores lyn kursus elever med deres kørekort i hånden 4 til 5 uger efter de er startet. Normalt tager det minimum 12 uger.

 

Hvornår kan jeg starte?
Vi afholder gratis introduktion, hver uge. Her kan du se vores køreskole, møde en af kørelærerene, samt få en grundig gennemgang af hvad det indebærer og kræver, for at få et kørekort. Du har selvfølgelig også mulighed for at få svar de spm. du evt. måtte have. Efter introduktionen kan du med det samme starte på dit kørekort:-)

 

Der er gratis introduktion :

Tirsdag kl. 17.00

Torsdag kl. 17.00

 

Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op på køreskolen i Brønshøj:-)

Hvornår er der teori?

Tirsdag 18.00-21.00
Torsdag 18.00-21.00

Efter den plan du lægger med din kørelærer – du skal til teori 7 gange.

Hos os er det meget fleksibelt at tage sin teoriundervisning. Du vælger selv hvad dag du vil komme – og om du vil komme een eller flere gange om ugen. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

 

Hvordan kommer jeg igang?
Du ringer, mailer, trykker på tilmeldingknappen eller møder simpelthen bare op til introduktion en given Tirsdag, Onsdag eller Torsdag der passer dig. Tøv ikke med at kontakte os – så laver vi en plan til dig.

 

Hvilke ekstraudgifter udover lovpakken og lyn kursus tillægget får jeg?
Lægeattest ca. 3-400 kr.
Prøvegebyr 600 kr.
Adm. Gebyr til din kørelærer 100 kr.
Praktisk prøve 900 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 325 kr. pr. stk.

 • Facebook
 • Trust Pilot
 • Google Map
 • Dumpe Procent
 • Car
 • Haurt Beat