image
image

Lyn kursus

Hvad koster det?
Kørekort hos 123Trafik er billigt. Vores lyn kursus koster 3.000 kr. ekstra. For de penge får du en kørelærer der er villig til gå det ekstra der skal til, for at du kan få et hurtigt kørekort – al den obligatoriske undervisning på 2 – 3 uger.

Hvad kræver det af mig?
Du skal have tid til det. Dvs. være fleksibel med hensyn til teori og kørelektioner.

Hvor lang tid tager det?
Undervisningen afvikles på 2 – 3 uger. Derefter skal du til teoriprøve, og når den er bestået, til den afsluttende praktiske prøve. Ofte står vores lyn kursus elever med deres kørekort i hånden 4 til 5 uger efter de er startet. Normalt tager det minimum 12 uger.

Hvornår kan jeg starte?
Vi afholder gratis introduktion, hver Tirsdag og Torsdag fra 17.00 – 18.00. Her kan du se vores køreskole, møde en af kørelærerene, samt få en grundig gennemgang af hvad det indebærer og kræver, for at få et kørekort. Du har selvfølgelig også mulighed for at få svar de spm. du evt. måtte have. Efter introduktionen kan du med det samme starte på dit kørekort:-)

 

Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op på køreskolen i Brønshøj:-)

Hvornår er der teori?

Vi holder teori Tirsdag og Torsdag fra 18.00 – 21.00. Man har normalt teori een gang om ugen, og man skal til teori 7 gange ialt. Der kan frit skiftes mellem hold og dage.

Hos os er det meget fleksibelt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

Hvordan kommer jeg igang?

Du ringer, mailer, trykker på tilmeldingknappen eller møder simpelthen bare op til introduktion en given Tirsdag, Onsdag eller Torsdag der passer dig. Tøv ikke med at kontakte os – så laver vi en plan til dig.

Hvilke ekstraudgifter udover lovpakken og lyn kursus tillægget får jeg?
Lægeattest ca. 3-400 kr.
Prøvegebyr 600 kr.
Adm. Gebyr til din kørelærer 100 kr.
Praktisk prøve 900 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 325 kr. pr. stk.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Nykredit Bank

  Reg 8117 Konto 3459769