image
image

Kørekort til Bil

Hvorfor skal jeg vælge 123Trafik?
Fordi vi er en dygtig og erfaren køreskole, med mange tilfredse elever i bagagen. Du kan læse deres anbefalinger på TrustPilot.dk Hos os er god undervisning og et fleksibelt og veltilrettelagt forløb af dit kørekort i højsædet.

Hvad koster det?
Hos din køreskole 123Trafik, har vi en billig lovpakke. Lige nu er der et supertilbud på lovpakken til kørekort: Køb 123Trafiks lovpakke for kun 11.750 kr. Så Sparer du 2.000 kr.

Lovpakken indeholder:
Ubegrænset teori i 6 md.
4 kørelektioner på manøvrebane.
16 kørelektioner på vej.
4 kørelektioner på køreteknisk anlæg.

Hvor lang tid tager det at tage et  kørekort?
En gennemsnits elev bruger ca. 12 uger på at tage et kørekort. Mange gør det hurtigere.

Hvornår kan jeg starte?
Vi afholder gratis introduktion, hver Tirsdag og Torsdag fra 17.00 – 18-00. Her kan du se vores køreskole, møde en af kørelærerene, samt få en grundig gennemgang af hvad det indebærer og kræver, at få et kørekort. Du har selvfølgelig også mulighed for at få svar de spm. du evt. måtte have. Efter introduktionen kan du med det samme starte på dit kørekort:-) Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op på køreskolen i Brønshøj – ønsker du efter introduktionen at starte, så lægger vi en plan med det samme.


Hvornår er der teori?

Vi holder teori Tirsdag og Torsdag fra 18.00 – 21.00. Man har normalt teori een gang om ugen, og man skal til teori 7 gange ialt. Der kan frit skiftes mellem hold og dage.

Hos os er det meget fleksibelt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

Hvordan kommer jeg igang?
Du ringer, mailer, trykker på tilmeldingknappen eller møder simpelthen bare op til introduktion en given Tirsdag, onsdag eller Torsdag der passer dig. Tøv ikke med at kontakte os – så laver vi en plan til dig.

Hvilke ekstraudgifter kommer der?
Lægeattest 3-500 kr.
Prøvegebyr til politiet 600 kr.
Booking gebyr 100 kr. Min. 2 stk. ifm berammelse af hhv teoretisk og praktisk prøve.
Praktisk prøve 1000 kr.
1. Hjælp hvis du ikke har det i forvejen når du starter 750 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 400 kr. pr. stk.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Nykredit Bank

  Reg 8117 Konto 3459769